El casal d’estiu ja és aquí!

S’acosta l’estiu i amb ell el primer casal d’estiu de l’Esguard: l’art dels oficis! Del 26 de juny al 28 de juliol, els nens i nenes gaudiran d’un seguit d’activitats destinades a descobrir els oficis de l’edat medieval. Viatjarem en el temps per esbrinar com vivien i treballaven les persones artesanes, forneres, pastisseres, cuineres, ramaderes, pageses, aquelles que es dedicaven al tèxtil i els trobadors i joglars. Les inscripcions s’obriràn el 22 d’abril.

 

A l’escola Lavínia, podreu venir a inscriure els vostres fills i filles els dilluns de 18h a 20h i els dimarts i dijous de 8h30 a 9h30 i de 16h a 17h, tot al despatx de l’AMPA. La reunió de famílies serà el dimecres 26 d’abril a les 17h30.

 

 

A l’escola Jaume I, podreu venir a inscriure els vostres fills i filles de dilluns a divendres de 16h a 18h al despatx de l’AMPA. La reunió de famílies serà el dijous 27 d’abril a les 17h30.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *