L’Esguard participa a la FESC

L’Esguard ha participat, aquest any, a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya que es va celebrar durant tres dies el passat mes d’octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

Algunes sòcies de L’Esguard vam poder aprendre més sobre un model d’economia més sostenible i més just a la cinquena edició de la FESC, assistint a la Taula Rodona i a la representació teatral inaugural; a la conferència “Cap a una educació en economia crítica i plural” amb Plataforma per una educació en economia crítica (PLEEC); a la xerrada sobre “Les arts escèniques per la transformació social” amb Iliacan Dansa, l’Ateneu Popular de 9 Barris i Gats (Festival Esperanzah); a la conferència sobre “L’Educació per a la transformació social” amb Escola pública dels Encants, la Federació de Cooperatives d’Ensenyament i la Comissió Educació LAFEDE; i a la xerrada “Màrqueting amb valors” amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Esperem poder-hi participar a la propera edició!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *